Leírás
Édes-nemes fűszerpaprika-töröttpaprika:
A magyar konyha ami elképzelhetetlen lenne fűszerpaprika nélkül.
A fűszerpaprika fajtái:
A fűszerpaprika őrlemény 4 fő minőségi csoportba sorolható, melynek legfőbb meghatározója a színezékanyag azaz ASTA tartalom.
I. osztályú – Különleges fűszerpaprika őrlemény 130 ASTA felett
II. osztályú – Csemege fűszerpaprika őrlemény 110-129 ASTA között
III. osztályú – Édesnemes fűszerpaprika őrlemény 100-109 ASTA között
IV. osztályú – Rózsa fűszerpaprika őrlemény 60-99 ASTA között
A töröttpaprika érzékszervi jellemzői: – megfelelő őrlési finomság – élénk-piros színű, – fűszeres-édeskés illatú.
A termék különlegessége, hogy Baján termesztettük, fűztük, szárítottuk és dolgoztuk fel, hogy a “BAJAI” halászlevüket 100%-ban bajai fűszerpaprikával készíthessék.
A csomagolás hátulján az eredeti bajai Halászlé receptje található.
Csomagolás (megoldható saját igény szerinti kiszerelés is ár egyeztetés után). Jelenleg a shopban 250, 500 és 1000 grammos celofán tasakban került feltüntetve.
Illetve füstölt és csípős őröltpaprika is elérhető, kérünk érdeklődj, ha nem leled a termékek között.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.